If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Uppdaterar

Kategori: Allmänt

Går in på fjärde veckan och är mer människa än zombie nu, jag kan bara kolla tillbaka på dom sista veckorna med stress och sorg. Väldigt mycket tankar och oro, inte oro över mig själv då utan mer att vare blev sjuk- eller ja det var sjukdomen ålderdom som tog han. 
Begravning 12 april för han, fram till dess så går livet framåt. 
 
Helgerna är numera på min topplista över saker jag vill alltid ha. Tragiskt nog innefattar helger även jobb och jag hatar mitt jobb, alltså de ger inte ens bra betalt. Tror jag skulle tjänat lika mycket som att va arbetslös och gå på a-kassa. 
 
Helgens körning var...Ja alltså nej den var inte bra. 
Jag vill få till de bättre, jag vet hur bra jag kan vara och hur bra jag kan ta mig fram och hur mycket jag inte behöver tveka. 
Men jag tappa självförtroende där någonstans vid träd 73. 
Värsta är ju den att man vet hur bra jag är, alltså verkligen jag står inte å velar direkt länge, jag är inte rädd för körningen men tror bara jag måste anamma vad jag gör när jag kör bra : bara gasa!
Ja då går de framåt, små häng björkar kommet  jag över och vill jag få doris att svänga mer så vet jag att de är bara att ställa mig på ena fotsteget och gasa och dra!!!! Jag kan mina vändningar men tydligen inte i helgen. 
 Ha de Hej 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: