If you cant handle it you aint hard enough

Sköna svängningar av ingenting

Min maniska sida

Kategori: Allmänt

 
Hej. 
 
Jag tror jag är bipolär eller kanske en uns av schizofreni eller nått annat som kanske inte är upptäckt än.
Jag har upptäckt att på sommarn gör jag saker som jag på vintern tycker är helt vansinnigt och på vintern gör jag saker som jag ångra att jag gjort och sen kommer sommarn igen och ja så går den cirkeln runt. 
Det känns som jag halva året är full och andra halvan är jag bakis med ångest och undrar vad har jag gjort!? 
 
Vid detta laget borde jag känna mig själv men jag tror ändå jag har två sidor, varav en är den som vill ha en dröm värld med alla drömmar och den andra är den logiska är bara synd att när jag börjar drömma att de logiska kopplas bort. 
Jag går in i någon slags mani, jag blir manisk över nått och så fortgår de till jag vaknar till och tänker: jaha nu har jag ställt till de rejält igen" 
Jag kommer till sans och sen tappar jag intresset att söka livets mening utan ger upp och bara : ids inte!!" 
Det är som att nått slår slint i hjärnan och de värsta är att jag kan avguda en människa så intensivt att även de blir maniskt tills jag vaknar igen och bara: inte iiiigen!!!!" Vi har ju gjort detta så ofta, när ska du lära dig????
Det spelar ingen roll vad folk säger för jag lyssnar inte. 
Lyssnar inte något, inte av konsekvenserna mina handlingar gör. Lyssnar inte på råd eller uppmaningar utan när jag är manisk så är de bara black out i hjärnan. 
Jag tänker: kul att lära känna nytt folk!!" 
Men med tiden rinner det ut och jag trivs med att ha samma jävla skräp till vänner som aldrig överraskar en utan jag kan dem utan och innantill. 
 
Alltså dem jag är spy less på och som aldrig kan va roliga egentligen, man gäspar när man umgås med dom. Men vill byta ut dem helt och hållet! Men jag vet att utan dem så faller jag, alltså så medveten men den maniska sidan bryr sig absolut inte om det. 
Den kan förlora allt för en person och när man vaknar upp och ser sig omkring så känner jag: jaha då får vi börja om igen och bygga!!!" 
 
är det ett maniskt beteende? Vad är de som slår slint? 
Jag tänker på de och ju mer jag ägnar tid åt de ju mer inser jag att alla varningar jag får struntar jag i. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: